BOEK NU JOUW GRATIS FUNDERINGSGESPREK MET IEMAND UIT MIJN TEAM

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

HOE WIJ JOU KUNNEN HELPEN:

HET FUNDERINGSGESPREK IS 100% GRATIS

Wij geloven in waarde en kennis delen en daarom is het funderingsgesprek, net als het e-book geheel GRATIS. In het slechtste geval kost het dus 30 minuten van je tijd, maar we streven er naar je in die tijd heel veel kennis en waarde te geven en je nog enthousiaster over vastgoed te maken dan dat je nu al bent!

KRIJG ADVIES VAN EEN EXPERT UIT MIJN TEAM

Je weet dat je met vastgoed wilt starten en vind het interessant, maar je weet niet waar je moet beginnen en zit nog met veel vragen. In het gesprek van circa 30 minuten is er voldoende ruimte om je vragen te stellen en beantwoord te krijgen en kunnen we je advies geven op basis van jouw situatie. Het liefste zou ik alle gesprekken persoonlijk voeren, maar ik hoop dat je snapt dat dat niet kan, maar mijn team is persoonlijk door mij opgeleid en bij hen ben je in goede handen.

BESPREEK JE DOELEN EN MAAK EEN "GAMEPLAN"

Om te weten waar je naar toe wilt is het belangrijk om te weten waar je nu staat. We gaan het hebben over je doelen en jouw motivatie. Wat is jouw waarom? Waarom wil je vastgoed in? Waarom is financiële vrijheid belangrijk voor je? Hoe ziet je leven er nu uit en hoe zou het er uit kunnen zien in een ideale situatie? Wat wordt jouw "gameplan"?

KIJK OF VASTGOED ECHT IETS VOOR JOU IS

We bespreken de voordelen van vastgoed en hoe ook jij vastgoed als middel kan gebruiken om net als vele andere "gewone" Nederlanders een passie(f) inkomen op te bouwen met vastgoed en financieel vrij te worden. Met de maandelijkse cash flow uit je verhuurde woningen kan jij je rekeningen betalen zonder te hoeven werken en kan jij je mooiste leven leiden en de dingen doen die voor jou belangrijk zijn. 

KUNNEN WE JE VERDER HELPEN?

Aan het einde van het gesprek kijken we samen of en hoe wij jou verder kunnen helpen. Dat kan vanuit ons online programma Vrijheid Vastgoed of met Vrijheid Vastgoed Live, een driedaagse workshop met Martijn van den Berg. Bij beide opties krijg je meer dan 70 documenten met stappenplannen, checklists, rendementsberekeningen en contracten. Ook wordt je onderdeel van de online community en heb je exclusieve toegang tot onze events en de wekelijkse coaching calls. We doen het samen!

WEES GOED VOORBEREID

Zorg dat je op de afgesproken dag en tijd klaar zit voor het gesprek. Heb pen en papier bij de hand en denk vantevoren vast na over de vragen die je hebt en wat jouw doelen zijn. Met een goede voorbereiding kan je het maximale uit het gesprek halen. 

© Vrijheid Vastgoed 2022.


Privacy Beleid | Algemene Voorwaarden | Inkomsten Disclaimer


Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook, Inc.